Popis produktu
<p></p><p style="text-align:justify;"> Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:</p> <p> 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu.</p> <p> 2. Vzájemné působení potravy a organismu.</p> <p> 3. Sestavení individuálního jídelníčku.</p> <p> 4. Obecné znalosti o potravinách.</p> <p> 5. Jídlo jako lék i prevence.</p>