Popis produktu
Sypká směs vhodná k výrobě vanilkového pudinku za studena. Návod na použití: 500 g směsi zalít 1500 ml vody o teplotě 20-25°C, vyšlehat do hladkého krému a nechat 10 minut odstát. Dle potřeby a chuti dál přidávat tuk (máslo) - máslový krém na uvedený poměr 2 kg, žloutkový 600-900 g tuku. Složení: cukr, modif.škroby,suš.plnotučné mléko, suš.syrovátka, želírující látky, kypřící látka, laktoza, rostl a mléčné bílkoviny, rostl. a živočiš.tuky, suš. kukuřičný sirup, barvivo E160a, přírodní vanilka. Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1643kJ/391kcal, bílkoviny 4,61g, sacharidy 86,28g, z toho cukry 63,32g, tuky 3,3g, z toho nasycené MK 2,07g, vláknina 0,83g, sůl 1,11g