Popis produktu
Holandský marcipán pro potahování, modelování a zdobení. Snadno se rozvaluje a zpracovává. Skvělá chuť. Marcipán hladké konzistence s podílem mandlí a cukru 1:3 (tzn. 25% mandlí). Tento marcipán je díky své elasticitě velmi oblíbený hlavně při výrobě potahovaných dortů a při modelování. Vynikající poměr jeho kvality a ceny, jeden z neprodávanějších marcipánů na českém trhu. Složení: cukr, mandle 25%, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, kyslina E330, invertáza VÝŽIVOVÉ HODNOTY ( ve 100 g výrobku ): Energetická hodnota 1725 KJ / 413 kcal; Tuky: 10,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g; Sacharidy: 77,2 g z toho cukry 72,1 g; Vláknina: 2,2 g; Bílkoviny: 4,0 g; Sůl: 0 g