Domů Filmy, knihy, hry Knihy Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová

Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová

Výrobce Apetit
EAN 9788087575178
ISBN 978-80-87575-17-8
od 327 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Zavařování
info v obchodu
327 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová
skladem
331 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová
info v obchodu
357 Kč

Popis produktu

<p></p><p> Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.</p> <p> V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.</p> <p> Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.</p> <p> Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.</p> <p> 7 kapitol:</p> <p> Ovoce<br /> Zelenina<br /> Maso &amp; ryby<br /> Ochucovadla &amp; koření<br /> Sirupy &amp; likéry<br /> Z mrazáku<br /> Zásoby v kuchyni</p>

Parametry

Autor Katka Švejdová
Jazyk Česky
Počet stran 164
Rok vydání 2014
Vazba vázaná