Popis produktu
<p>Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty</p><p>některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým</p><p>srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu,</p><p>pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý.</p><p>Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové</p><p>milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracovat všechny jejich</p><p>jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala</p><p>chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno.</p><p>Sohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí</p><p>obrací kvegetariánskému stravování.</p>