Domů Filmy, knihy, hry Knihy Uzení, nakládání konzervování masa

Uzení, nakládání konzervování masa

EAN 9788024742663
ISBN 978-80-247-4266-3
od 187 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm
do 3 dnů
187 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Uzení, nakládání a konzervování masa
skladem
212 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard
do 3 dnů
249 Kč
Grada.cz
1 varianta
Kniha: Uzení, nakládání a konzervování masa od Gahm Bernhard
skladem
249 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm
skladem
223 Kč

Popis produktu

<p></p><p> Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.</p>

Parametry

Autor Bernhard Gahm
Jazyk Česky
Počet stran 128
Rok vydání 2012
Vazba brožovaná