Domů Filmy, knihy, hry Knihy Umění fermentace II. Sandor Ellix Katz

Umění fermentace II. Sandor Ellix Katz

Výrobce Alferia
EAN 9788027103157
ISBN 9788027103157
od 397 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz
skladem
397 Kč
Kosmas.cz
2 varianty
Umění fermentace II.. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz
skladem
449 Kč
Umění fermentace II.. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz e-kniha
skladem
424 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Umění fermentace II.
info v obchodu
424 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Katz Sandor Ellix
info v obchodu
447 Kč
Grada.cz
1 varianta
Kniha: Umění fermentace II. od Katz Ellix Sandor
info v obchodu
499 Kč

Popis produktu

<p>ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.</p>

Parametry

Autor Sandor Ellix Katz
Počet stran 342
Překlad Tomáš Roztočil
Vazba vázaná
Žánr Naučná