Udírny uzení

EAN 9788024712611
ISBN 978-80-247-1261-1
od 135 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Egon Binder
skladem
135 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Udírny a uzení. maso – masné výrobky – ryby - Egon Binder
skladem
166 Kč
Grada.cz
1 varianta
Kniha: Udírny a uzení od Binder Egon
skladem
179 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Udírny a uzení
skladem
152 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Udírny a uzení /maso - masné výrobky - ryby/ - Binder Egon
skladem
179 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon
skladem
160 Kč

Popis produktu

<p>Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty. Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.</p>

Parametry

Autor Egon Binder
Počet stran 112
Překlad Nora Martišková
Rok vydání 2005
Vazba brožovaná
Žánr Naučná