Udíme grilujeme

EAN 9788027132362
ISBN 9788027132362
od 262 Kč

Nabídky

Kosmas.cz
1 varianta
Udíme a grilujeme. Smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Markus Kaufer
skladem
314 Kč
Grada.cz
1 varianta
Kniha: Udíme a grilujeme od Kaufer Markus
skladem
349 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Kaufer Markus
skladem
312 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Udíme a grilujeme
skladem
297 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Markus Kaufer
do 3 dnů
262 Kč

Popis produktu

<p>Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity tohoto hobby možnost zpomalení po hektickém všedním dnu, příprava jídla na čerstvém vzduchu, společná setkávání s rodinou a přáteli a v neposlední řadě uspokojení prapůvodních instinktů spojených s ohněm a kouřem. S rostoucí oblibou grilování se u nadšených příznivců tohoto koníčku automaticky dostávají do ohniska zájmu také speciální způsoby přípravy pokrmů, jako například barbecue. Při barbecue se pokrmy připravují s využitím postupů založených na nižším žáru, které spočívají v udržování konstantních teplot v rozmezí 90 až 120 °C a při kterých se na ohni přímo spaluje dřevo. K takové přípravě se většinou používá multifunkční gril zvaný smoker, který nám umožňuje přímou kontrolu ohně, a tím i žáru a teplot v místě, kde se pokrmy grilují. Touto knihou se vám dostává do ruky přehled různých typů multifunkčních grilů a udíren, pomůcek a příslušenství i tipů a triků k udržování požadované teploty, stejně jako obsáhlá část s recepty tak, abyste brzy i vy mohli jako pravý „pitmaster“ na své zahradě úspěšně prezentovat ohromující výsledky svého barbecue umění a nabídnout lahůdky, jako je klasické trhané vepřové se salátem coleslaw, sladká a kořeněná žebírka, BBQ volská líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladká a pikantní žebra, hot wings, trhaný kuřecí burger, uzený losos, uzený bramborový salát či bylinkový chléb. Must-have grilovací sezóny!</p>

Parametry

Autor Markus Kaufer
Počet stran 160
Překlad Petr Labuda
Rok vydání 2021
Žánr Naučná