Domů Filmy, knihy, hry Knihy Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Eva Hauserová

Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Eva Hauserová

Výrobce Permakultura
EAN 9788090795563
ISBN 978-80-907955-6-3
od 183 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - Eva Hauserová
skladem
183 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Uchovávání úrody
info v obchodu
189 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Uchovávání úrody - Eva Hauserová
info v obchodu
206 Kč
Kosmas.cz
2 varianty
Uchovávání úrody. Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - kol.
skladem
207 Kč
Uchovávání úrody. Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle - kol.
skladem
207 Kč

Popis produktu

<p>Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. <br /> Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).</p>

Parametry

Editor Eva Hauserová
Vazba brožovaná