Domů Filmy, knihy, hry Knihy The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky

The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky

Výrobce Apetit
EAN 9788088409618
ISBN 978-80-88409-61-8
od 450 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Kuchařka pro začátečníky
info v obchodu
450 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
skladem
455 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
info v obchodu
491 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky - kol.
skladem
494 Kč

Popis produktu

<p>Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý. Kuchařka pro začátečníky od Apetitu vám bude skvělým rádcem při prvních krůčcích v kuchyni. Sáhnout však po ní můžete i v případě, že už nějaké zkušenosti s vařením máte, jen se stále u plotny a trouby necítíte jistí. Díky srozumitelně napsaným receptům zvládnete uvařit vše, co máte rádi, avšak možná si na to zatím netroufáte. A to od vajec Benedikt, přes domácí vývar, svíčkovou na smetaně či hovězí cheeseburger až po kynuté koláče nebo narozeninový dort! Tam, kde by nováček mohl tápat, jsme přidali obrázkové návody krok za krokem, které vás nenechají klopýtnout. Celá kniha je navíc protkaná praktickými tipy &amp; triky, díky kterým brzy získáte v kuchyni chybějící jistotu. Dozvíte se také, jaké základní kuchyňské vybavení by vám nemělo chybět a jaké suroviny mít vždy ve spíži a lednici. Nechybí ani užitečné informace o skladování potravin, hygieně a organizaci v kuchyni. V Kuchařce pro začátečníky najdete tyto kapitoly: •Servis – nákupní seznam, skladování potravin, základní kuchyňské vybavení, hygiena a organizace v kuchyni, další praktické znalosti •Malá jídla – snídaně &amp; svačiny, saláty, chuťovky •Polévky – čiré, zahuštěné, krémové, studené •Z domova – pečeně, omáčky, knedlíky, sladká jídla •Ze světa – maso, ryby, těstoviny, rýže •Dezerty – koláče, dorty, na lžičku, do ruky</p>

Parametry

Autor kol.
Počet stran 212
Rok vydání 2022
Vazba vázaná
Žánr Naucná