Domů Filmy, knihy, hry Učebnice Technologie přípravy pokrmů

Technologie přípravy pokrmů

EAN 9788071689126
ISBN 8071689122
od 162 Kč

Nabídky

Kosmas.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 1. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
skladem
179 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
skladem
180 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
do 3 dnů
168 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 1
skladem
162 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4
skladem
190 Kč

Popis produktu

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. </p>

Parametry

Počet stran 88
Vazba brožovaná
Žánr Učebnice