Domů Filmy, knihy, hry Učebnice Technologie přípravy pokrmů

Technologie přípravy pokrmů

EAN 9788073731144
ISBN 978-80-7373-114-4
od 170 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
do 3 dnů
170 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4
skladem
200 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
skladem
190 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Technologie přípravy pokrmů 6
skladem
170 Kč

Popis produktu

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Parametry

Autor Hana Sedláčková
Jazyk Česky
Počet stran 152
Rok vydání 2012
Vazba brožovaná