Domů Filmy, knihy, hry Učebnice Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

Dostupnost skladem
Výrobce Septima
EAN 9788072162840
264 Kč
Do obchodu
Dobre-knihy.cz

Popis produktu

<p> Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.</p>

Parametry

Vazba brožovaná
Jazyk Česky
Rok vydání 2021