Popis produktu
<p>Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče</p><p>chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto</p><p>z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV</p><p>ROKU na Foodblogu roku 2019! Adam se živí jako fotograf, grafik a ilustrátor, a tak</p><p>není divu, že je jeho první kuchařská kniha, kterou od prvního písmenka až do</p><p>poslední tečky vytvořil se svou ženou Kateřinou, úplně jiná než ostatní české</p><p>kuchařky.</p><p>Především jde o kuchařku plnou povídek a o beletrii plnou receptů, což dělá</p><p>z knížky jakéhosi kulinářského transformera. Stať je rozdělena do 5 kapitol,</p><p>mapujicích život mladého chlapce, který se postupem času a vlivem okolí mění</p><p>v dospělého muže (mentálně ovšem zůstává chlapcem). V knize najdete spoustu</p><p>originálních fotek a ilustrací autora. Co je ale na knize, pojmenované podle Adamova</p><p>blogu Taste of Red, to nejvíc? Budete se popadat za břicho! A to už při čtení jeho</p><p>vtipných, lehce dehonestujících povídek, i při toužení po jeho parádních jídlech,</p><p>českých nebo třeba portugalských. Taste of Red bude bavit muže i ženy. No, ty muže</p><p>možná o malinko víc, i když...!</p>