Domů Filmy, knihy, hry Knihy Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice - Lisa Q. Fetterman

Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice - Lisa Q. Fetterman

Výrobce Anag
EAN 9788075543585
ISBN 978-80-7554-358-5
od 199 Kč

Nabídky

Knihydobrovsky.cz
2 varianty
Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice - FETTERMAN Lisa Q.
info v obchodu
438 Kč
Sous vide u vás doma (Defekt) - FETTERMAN Lisa Q.
info v obchodu
199 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice - Lisa Q. Fetterman
skladem
391 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Sous vide u vás doma
info v obchodu
401 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Sous vide u vás doma. Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice - Lisa Q. Fetterman
skladem
440 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Sous vide u vás doma - Lisa Q. Fetterman
skladem
489 Kč

Popis produktu

<p align="justify">Sous vide se již dlouhá léta těší zasloužené pozornosti v restauracích, kterým umožňuje připravovat delikátní pokrmy dovedené k naprosté dokonalosti.</p> <h3>Připravte si pokrmy jako z té nejlepší restaurace</h3> <p align="justify">Teď ale vynálezci Nomiku, prvního cenově dostupného ponorného sous vide cirkulátoru, přicházejí s touto kuchařkou, která popisuje, jak si pokrmy jako z té nejlepší restaurace mohou pomocí metody sous vide připravit v pohodlí vlastní kuchyně i amatérští kuchaři.</p> <h3>Povzneste domácí vaření na úplně novou úroveň</h3> <p align="justify">Objevte způsob, jak uvařit lahodné a zaručeně šťavnaté krůtí maso a ochutnejte i neotřelé předkrmy – co byste řekli třeba smaženým žloutkům? V této knize najdete více než 100 receptů pro každou příležitost. Sous vide vám umožní povznést domácí vaření na úplně novou úroveň.</p> <h3>Řekli o této knize:</h3> <p align="justify">„Lisa Fetterman v Sous vide u vás doma píše jasně a motivujícím způsobem, což činí sous vide vaření snadno pochopitelným i pro úplné začátečníky. Tato mimořádná kniha vás provede technikou sous vide od základu až po sofistikované recepty, které jednoznačně obohatí vaše kulinářské dovednosti.“</p> <p align="right"><i>ROMAN VANĚK, Pražský kulinářský institut</i></p>

Parametry

Autor Lisa Q. Fetterman
Překlad Martina Benešová
Rok vydání 2022
Vazba brožovaná
Žánr Naučná