Domů Filmy, knihy, hry Knihy Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

Výrobce Apetit
EAN 9788088409731
ISBN 978-80-88409-73-1
od 327 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Slavná vejce
info v obchodu
327 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
skladem
331 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
info v obchodu
357 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert - kol.
skladem
359 Kč

Popis produktu

<p>V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. ***** V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. ***** Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. ***** V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly: * Věhlasná vejce * Malá vejce * Velká vejce * Mazaná vejce * Sladká vejce * Servis</p>

Parametry

Autor kol.
Počet stran 164
Rok vydání 2024
Vazba vázaná
Žánr Naucná