Popis produktu
<p></p><p> V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.</p> <p> Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle…</p> <p> Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...</p> <p> Kniha je rozdělena do 8 kapitol:<br /> <br /> Polévky<br /> Přílohy & saláty<br /> Rýže v hlavní roli<br /> Rizota<br /> Podávejte s… rýží<br /> Chuťovky<br /> Rýžové nudle a rýžový papír<br /> Dezerty<br /> + servis</p>