Domů Filmy, knihy, hry Knihy Revoluce opravdovém jídle Sally-Ann

Revoluce opravdovém jídle Sally-Ann

Výrobce Publixing
EAN 9780992757373
ISBN 9780992757373
od 259 Kč

Nabídky

Knihydobrovsky.cz
2 varianty
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování - Tim Noakes, Creedová Sally-Ann, Jonno Proudfoot
info v obchodu
581 Kč
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování (Defekt) - Tim Noakes, Creedová Sally-Ann, Jonno Proudfoot
info v obchodu
259 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování - Sally-Ann Creed
skladem
503 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Revoluce v opravdovém jídle
info v obchodu
552 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Revoluce v opravdovém jídle. Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování - Jonno Proudfoot, Tim Noakes, Sally-Ann Creedová
skladem
584 Kč

Popis produktu

<p>PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu. Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů. Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný. Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu.</p>

Parametry

Počet stran 304
Překlad Petra Schultze
Vazba brožovaná
Žánr Naučná