Domů Filmy, knihy, hry Knihy Radčina kuchařka bez lepku slavnosti Radka Vrzalová

Radčina kuchařka bez lepku slavnosti Radka Vrzalová

Výrobce GRADA Publishing
EAN 9788024731872
ISBN 9788024731872
od 334 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Radčina kuchařka bez lepku - Slavnosti - Radka Vrzalová
skladem
334 Kč
Kosmas.cz
2 varianty
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti. Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec - Radka Vrzalová
skladem
359 Kč
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti. Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec - Radka Vrzalová e-kniha
skladem
339 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti
info v obchodu
339 Kč
Grada.cz
2 varianty
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti, Vrzalová Radka
info v obchodu
399 Kč
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti, Vrzalová Radka
info v obchodu
339 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Radčina kuchařka bez lepku Slavnosti - Radka Vrzalová
info v obchodu
357 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Radčina kuchařka bez lepku - Slavnosti - Vrzalová Radka
do 3 dnů
399 Kč

Popis produktu

<p>Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec Zvládáte každodenní bezlepkové stravování, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili i ve sváteční dny? Třetí kniha známé autorky vám přináší na 120 nových receptů, které zpestří vaši slavnostní tabuli. Získáte inspiraci, co přichystat na Velikonoce a Vánoce, na narozeniny dětí i rodičů, pro svatební hostinu nebo zahradní párty. Radka Vrzalová je kouzelnice – vyčaruje z bezlepkových surovin i to, o čem byste si netroufali při své dietě ani snít, protože jste dosud nevěřili, že je to vůbec možné. Ale je to tak, můžete uvařit a upéct v podstatě cokoli, nic není překážkou: • tradiční dorty a zákusky, jaké znáte z dětství • nádherně zdobené dorty pro děti k narozeninám • klasiku české kuchyně • jídla ze zahraničních kuchyní od italské po asijskou • sladké i slané drobnosti jen tak na chuť nebo jako pohoštění Mimořádný přínos autorky spočívá v tom, že recepty jsou naprosto originální – její vzdělání potravinářského technologa a neustálá chuť a vůle experimentovat ji přivedly k tomu, aby vyvinula zcela nové receptury, přesně ušité na míru jednotlivým pokrmům. Nejde tedy jen o pouhou náhradu lepkové mouky za bezlepkovou nebo o shromáždění receptů, kde mouka není zapotřebí, ale o unikátní postupy. S bezlepkovými, popřípadě bezlaktózovými, bezmléčnými, a dokonce i bezvaječnými surovinami tak docílíte stejného výsledku, jako kdybyste neměli žádná zdravotní omezení. Dobrou chuť!</p>

Parametry

Autor Radka Vrzalová
Rok vydání 2019
Vazba vázaná
Žánr Naučná