Domů Filmy, knihy, hry Knihy Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Výrobce Anag
EAN 9788075543325
ISBN 9788075543325
od 450 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
skladem
450 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
skladem
549 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - LUKAS Kathryn, PETERSON Shane
skladem
491 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson
skladem
494 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas
skladem
456 Kč

Popis produktu

<p align="justify">Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity.</p> <h3>Seznamte se s tisíciletou historií fermentace</h3> <p align="justify">Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání.</p> <h3>Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista</h3> <p align="justify">Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.</p>

Parametry

Počet stran 372
Překlad Martina Benešová
Rok vydání 2021
Žánr Naučná