Domů Filmy, knihy, hry Knihy Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture Kathryn Lukas,

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture Kathryn Lukas,

Výrobce Anag
EAN 9788075543325
ISBN 9788075543325
od 439 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas
skladem
439 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
info v obchodu
450 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - LUKAS Kathryn, PETERSON Shane
info v obchodu
491 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson
skladem
494 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
skladem
549 Kč

Popis produktu

<p align="justify">Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity.</p> <h3>Seznamte se s tisíciletou historií fermentace</h3> <p align="justify">Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání.</p> <h3>Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista</h3> <p align="justify">Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.</p>

Parametry

Počet stran 372
Překlad Martina Benešová
Rok vydání 2021
Žánr Naučná