Polévky

Výrobce Apetit
EAN 9788090467514
ISBN 9788090467514
od 159 Kč

Nabídky

Knihydobrovsky.cz
3 varianty
Polévky (Edice Apetit)
info v obchodu
357 Kč
Polévky (Edice Apetit) (Defekt)
info v obchodu
159 Kč
Polévky (Edice Apetit) (Defekt)
info v obchodu
159 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Polévky
info v obchodu
327 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Polévky (Edice Apetit)
skladem
334 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Polévky
skladem
359 Kč

Popis produktu

<p></p><p> Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.</p> <p> První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.</p> <p> Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné &amp; zásadní, Z celého světa, Krémové &amp; zeleninové, Husté &amp; poctivé, Čiré &amp; lehké, Studené &amp; osvěžující, Vývary &amp; zavářky.</p> <p> V kapitole Jedinečné &amp; zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté &amp; poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých &amp; lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.</p>

Parametry

Rok vydání 2012
Vazba vázaná
Žánr Naučná