Popis produktu
<p>Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami.</p><p>V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů.</p><p>Do toho!</p><p>• Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic</p><p>• Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné</p><p>• Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něco</p><p>Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba.</p>