Popis produktu
<p>Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé</p><p>a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý</p><p>destilát, i když jen pro vlastní spotřebu?</p><p>Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce,</p><p>zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní</p><p>znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné</p><p>fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům</p><p>snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace</p><p>o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů.</p><p>Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.</p>