Domů Filmy, knihy, hry Knihy Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Výrobce Ratio
EAN 9788086351100
ISBN 978-80-86351-10-0
od 231 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý
skladem
231 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
info v obchodu
245 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý
info v obchodu
268 Kč

Popis produktu

<p>Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům. </p>

Parametry

Autor Jiří Černý
Jazyk Česky
Počet stran 232
Rok vydání 2021
Vazba brožovaná