Domů Filmy, knihy, hry Knihy Nová biokuchařka Hanky Zemanové

Nová biokuchařka Hanky Zemanové

Výrobce Smart Press
EAN 9788088244134
ISBN 978-80-88244-13-4
od 491 Kč

Nabídky

Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - Hana Zemanová
skladem
536 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 receptů! - Hanka Zemanová
do 3 dnů
495 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Nová biokuchařka Hanky Zemanové
skladem
491 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání. 80 nových receptů! - Hana Zemanová
skladem
539 Kč

Popis produktu

<p>Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání. Celkem se prodalo přes 45 000 ks! Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé. Kniha, která patří do každé rodinné knihovny, do rukou všech zájemců o ekologické souvislosti a všech milovníků dobrého a kvalitního jídla!</p>

Parametry

Počet stran 336
Rok vydání 2019
Vazba vázaná
Žánr Naučná