Domů Filmy, knihy, hry Knihy Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2021 2021

Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2021 2021

EAN 9788090721333
ISBN 978-80-907213-3-3
od 519 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2021 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2021
skladem
519 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2021. The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2021 - kol.
skladem
594 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2021 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2021
skladem
591 Kč

Popis produktu

<p>Nepostradatelný průvodce každého gurmána již po osmé představuje prestižní výběr nejlepších restaurací v celém Česku. Zbrusu nová dvojjazyčná česko-anglická knižní publikace čtenářům přináší přehled nejkvalitnějších gastronomických podniků České republiky oceněných Zlatými lvy. Čtenáři se mohou těšit na 250 stran krásných prezentací stovky oceněných restaurací, které jsou doplněny o přehlednou infografiku pro snazší orientaci a QR kódy odkazujícími na nejnovější informace o nabídce restaurací. Oceněné podniky jsou v průvodci představeny na samostatných dvoustranách, které obsahují důležité informace o každé provozovně, kvalitní fotografie interiéru restaurací a servírovaných pokrmů. Čtenáře prostřednictvím knihy oslovují také jejich hrdí zástupci – od šéfkuchařů přes majitele až po manažery. „Jsme rádi, že s každou novou publikací v našem gastronomickém průvodci přibývá čím dál více mimopražských restaurací ze všech regionů. Je vidět, že se v této oblasti naší zemi skutečně daří,“ říká Václav Budinský, spoluautor projektu Zlatí lvi. Zlatí lvi jsou každoročně spravedlivě udělováni na základě průběžného hodnocení restaurací inspektory projektu. Nezávislost a objektivita hodnocení je garantována silnými partnery v čele s PPF bankou, generálním partnerem. Zlatý lev je jedinou důvěryhodnou tuzemskou značkou kvality pro segment zážitkové gastronomie.</p>

Parametry

Autor kol.
Překlad kol.
Rok vydání 2020
Vazba vázaná
Žánr Naučná