Popis produktu
Milky Cream představuje jedinečný produkt ke ztužení mlékárenských výrobků - tvarohu, zakysané smetany, jogurtu. Je naprosto odlišný od KARIN a jiných ztužovačů. Připravuje se za studena, používá se ihned nebo se nechá odležet do druhého dne. Vzniklý krém lze zpracovávat roztíráním na roládový plát, plněním do dortových ráfků nebo plechů s okrajem nebo k tvorbě pohárů. Dávkování: 280g Milky Cream rozmícháme s 670g zakysané smetany, jogurtu, tvarohu a šleháme 5 minut. Náplň rozetřeme na vychladlý korpus (20x30cm) a popř. poklademe ovocem. Necháme v lednici ztuhnout. Vychladlý výrobek můžeme zalít uvaženým Trigelem. Složení: cukr, glukózový sirup, glukóza, ztužený rostlinný tuk (palmový), modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátor (E471,E472a), želatina, mléčná bílkovina, stabilizátor (E340,E415), aroma. Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1967kJ/471kcal, bílkoviny 4g, sacharidy 77,3g, z toho cukry 61,2g, tuky 15,7g, z toho nasycené MK 14g, vláknina 0g, sůl 0,3g