Popis produktu
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhli požadované konzistence, přidejte trochu 100% ztuženého tuku, rostlinného oleje nebo smetany. Tím se čokoládová poleva stane více krémovou a lesklou. Můžete přidat různé aromatické látky, jako jsou vanilkový extrakt, citrusová kůra, chilli, rozpustná káva, abyste polevě dodali zajímavé chutě. Rozpuštěnou čokoládu můžete nalít přímo na dezert či jiný cukrářský výrobek. Pomocí lžíce, cukrářské stěrky nebo sáčku s otvorem ve tvaru hrotu můžete vytvářet různé vzory, linie a zdobení na povrchu cukrářského výrobku. Po nalití čokoládové polevy nechte dezert chvíli odpočinout, aby poleva ztuhla. Pokud chcete urychlit proces, můžete dezert umístit do lednice. Dejte pozor, abyste polevu nechladili příliš rychle, protože by se mohla zatáhnout. Složení: cukr, rostlinný tuk (palmovojádrový, palmový), mléčná sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor (E322 slunečnicový lecitin), přírodní aroma (obsahující seznam), barvivo (betakaroten, antokyany). Bez lepku. Bezlepkové. Skladování: teplota do 20°C. Vyrobeno v Itálii. Nutriční hodnoty na 100g: energie 578 kcal/2409 kJ, Proteiny 2,2g, Sůl 0,24g, Tuk 37g (z toho 30g nasycených), Karbohydráty 59g ( z toho 59g cukru)