Popis produktu
<p></p><p> Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.</p> <p> V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd.</p> <p> Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým - čokoládou!</p> <p> Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat exotické suroviny, jak je správně použít, a taky zajímavosti o stolování a autentické kuchyni jednotlivých zemí Jižní Ameriky.</p> <p> Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redakcí Apetitu, tzn. že jsou všechny uvařitelné i v českých podmínkách.</p> <p> Kapitoly:<br /> U rodinného stolu (autentické recepty)<br /> Slavte fiestu!<br /> Žhavé dny i noci (grilování)<br /> Pozdrav z Mexika<br /> Z ruky do pusy (nachos, empanadas, tortilly, burgery…)<br /> Výměnný obchod (recepty s typickými jihoamerickými surovinami - káva, quinoa, kukuřice, rajčata…)<br /> Sedmý hřích (sladké)</p>