Domů Filmy, knihy, hry Učebnice Salfellner, Salfellner,

Salfellner, Salfellner,

Výrobce Vitalis
EAN 9783899194050
ISBN 9783899194050
od 200 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
5 variant
Las mejores recetas de la cocina imperial - Harald Salfellner
skladem
200 Kč
Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Gabriela Salfellner
skladem
200 Kč
Le migliori ricette de la cucina imperiale - Gabriela Salfellner
skladem
200 Kč
Die besten Rezepte aus der kaiserlichen Hofküche - Gabriela Salfellner
skladem
206 Kč
The Best Imperial Recipes - Gabriela Salfellner
skladem
200 Kč
Knihydobrovsky.cz
5 variant
Las mejores recetas de la cocina imperial - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
info v obchodu
224 Kč
Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
info v obchodu
224 Kč
Le migliori ricette de la cucina imperiale - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
info v obchodu
224 Kč
Die besten Rezepte aus der kaiserlichen Hofküche - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
info v obchodu
224 Kč
The Best Imperial Recipes - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
info v obchodu
224 Kč
Kosmas.cz
5 variant
Las mejores recetas de la cocina imperial - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
skladem
225 Kč
Die besten Rezepte aus der kaiserlichen Hofküche - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
skladem
225 Kč
Le migliori ricette de la cucina imperiale - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
skladem
225 Kč
Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
skladem
225 Kč
The Best Imperial Recipes - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner
skladem
225 Kč

Popis produktu

<p></p><p>Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.</p>

Parametry

Počet stran 80
Vazba brožovaná