Laped Glukozový sirup kg)

Výrobce Carla
EAN 8033300490969
od 493 Kč

Nabídky

Dortisimo.cz
1 varianta
Carla Carla Laped Glukozový sirup (5 kg)
skladem
493 Kč
Vsenavareni.cz
1 varianta
Laped Glukozový sirup (5 kg)
do 2 týdnů
503 Kč

Popis produktu

Základní surovina používaná v cukrářství. Jedná se o sacharidové sladidlo získané hydrolýzou pšeničného škrobu. Má podobu bezbarvého až lehce nažloutlého hustého roztoku s výraznou sladkou chutí, která je neutrální a tudíž neovlivňuje finální příchuť výrobku.Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.   - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje   Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla   Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií.   Skladujte v suchu a při teplotě do 25°.   Sušina min. 80% Zcukření DE: 45 - 49% Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1360 kJ/320 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 80 g (z toho cukry 50 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g EAN: 8033300490969