Popis produktu
Nevlhnoucí cukr Dolomity je jemný, bílý, aromatizovaný prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků.Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch. Neobsahuje barviva a chemické přísady.Výrobek obsahuje tuky, které se na horkém výrobku rozpustí a tím ztrácí požadovaný efekt stále bílého povrchu. Upozornění: Nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C).Např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat. Složení: dextróza, cukr, rostlinné hydrogenované tuky (palmová jádra, kokos, babassu), pšeničný škrob, aroma. Výživové hodnoty na 100g výrobku: energie 1747 kJ/ 414 kcal; tuky 6,8 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 6,6 g); sacharidy 87,9 g (z toho cukry 85,1 g); bílkoviny 0 g; sůl 0,00 g