Domů Filmy, knihy, hry Učebnice Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Ludmila Čermáková

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Ludmila Čermáková

Výrobce Parta
EAN 9788073201562
ISBN 978-80-7320-156-2
od 208 Kč

Nabídky

Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Ludmila Čermáková
info v obchodu
208 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Ludmila Čermáková
do 3 dnů
268 Kč

Popis produktu

<p>Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku</p>

Parametry

Autor Ludmila Čermáková
Jazyk Česky
Počet stran 84
Rok vydání 2021
Vazba brožovaná