Domů Filmy, knihy, hry Knihy Kouzlo fermentace plísní koji

Kouzlo fermentace plísní koji

EAN 9788027113422
ISBN 978-80-271-1342-2
od 476 Kč

Nabídky

Grada.cz
1 varianta
Kniha: Kouzlo fermentace s plísní koji od Shih Rich
skladem
599 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Kouzlo fermentace s plísní koji - Jeremy Umansky
do 3 dnů
476 Kč
Kosmas.cz
2 varianty
Kouzlo fermentace s plísní koji - Jeremy Umansky, Rich Shih
skladem
539 Kč
Kouzlo fermentace s plísní koji - Jeremy Umansky, Rich Shih e-kniha
skladem
509 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Kouzlo fermentace s plísní koji - Rich Shih, Jeremy Umansky
skladem
536 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Kouzlo fermentace s plísní koji
skladem
509 Kč

Popis produktu

<p>Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. ***** Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní. ***** V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete: • Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace). • Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin. • Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji. • Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.</p>

Parametry

Překlad Petra Zrůstková
Rok vydání 2023
Žánr Naucná