Popis produktu
<p></p><p> Kniha vychází z improvizačního vaření Jolany Janišové, poradkyně pro výživu. Autorka a nakladatelka knihy tvoří vlastní zdravé recepty s vášnivým zaujetím pro funkční komplexnost zdravého životního stylu, čtenáře přivádí v úžas – nad netušeně pestrým, barevným, energeticky bohatým a výživným jídlem.</p> <ul> <li> Autorka nám předává důležité informace přesahující běžné rady pro ty, kteří se rozhodli zdravě se stravovat.</li> <li> Autorka neteoretizuje – všechny uvedené systémy sama vyzkoušela v praxi, svůj zdravotní stav si nechala vždy změřit na biorezonančních přístrojích jako je BICOM OPTIMA, Sensitiv Imago 500, kvantový Oberon, Salvia, EAV Vollův přístroj, DiaDENS-PK.</li> <li> Kniha představuje osvětu komplexního zdravého životního stylu včetně doporučení, receptů a fotografií devadesáti autorčiných jedinečných živých a výživných jídel.</li> <li> Kniha je originální paletou předkládaných možností, jak vykročit k pocitu spokojenosti, klidu a míru ve svém nitru ve zdraví, v harmonii a plné síle.</li> <li> Předložení principů důležitého stravování podle svého „Jedinečného“ biorytmu s ohledem na roční období v prostředí, kde žijeme a tvoříme.</li> <li> Rady pro čtenáře, kteří jsou ochotni začít dělat postupné změny ve svých stravovacích zvycích, návycích a ve svém životě, které přirozeně vedou k harmonickému a šťastnému bytí.</li> <li> Devadesát svých jedinečných receptů předkládá s fotografiemi jídel v ideální kombinaci RAW stravy, jídly vařených v páře, ve vodě a pečenými jídly. Vaření bez masa teplomilných zvířat, lepku, cukru, jedlé kamenné soli, trans tuků, prozánětlivých tuků, chemikálií, kravského mléka a kravských sýrů.</li> </ul> <p> Více informací na www.jidlasvetla.cz</p> <p> O autorce:</p> <p> Jolana Janišová, žena s velkým srdcem, na své klikaté cestě životem zjistila jednu zásadní věc, že bez komplexní úpravy stravy a pitného režimu, to opravdu nejde. Nebaví ji vařit dle receptů používajících potraviny, které vůbec nejsou dle jejího vědomí a svědomí pro tělo přínosem, ale naopak. To bylo důvodem, že si na základě vlastní praxe a znalostí začala vytvářet vlastní recepty.</p> <p> </p>