Domů Filmy, knihy, hry Knihy Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Výrobce Apetit
EAN 9788087575499
ISBN 978-80-87575-49-9
od 327 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Jaro
info v obchodu
327 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
skladem
334 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Jaro
info v obchodu
357 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin - 22x25 cm
skladem
399 Kč

Popis produktu

<p></p><p style="text-align:justify;"> Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.</p> <p style="text-align:justify;"> V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.</p> <p style="text-align:justify;"> Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".</p> <p style="text-align:justify;"> Vařte podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchař v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začt i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně.</p>

Parametry

Jazyk Česky
Počet stran 164
Rok vydání 2016
Vazba brožovaná