Domů Filmy, knihy, hry Knihy Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič

Výrobce Apetit
EAN 9788087575390
ISBN 978-80-87575-39-0
od 303 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Jak nakupovat a zpracovávat maso
info v obchodu
303 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
skladem
306 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
info v obchodu
330 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav
skladem
369 Kč

Popis produktu

<p>Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. </p><p> Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! </p>

Parametry

Autor Václav Frič
Jazyk Česky
Počet stran 180
Rok vydání 2015
Vazba brožovaná