Popis produktu
Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí jahody. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 600 ml šlehačky. Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovatka, rostlinný tuk, kyselina (E330), aroma, sušené mléka, emulgátor (E472), barvivo (E120,E101), pšeničná mouka. Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2026kJ/485kcal, bílkoviny 1,1g, sacharidy 70,2g, z toho cukry 60g, tuky 21,6g, z toho nasycené MK 18,5g. Recept na jahodové pohárky najdete ZDE.