Popis produktu
<p></p><p> <strong>Grilování </strong>je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.</p> <p> Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy<strong> Kateřina Švejdová </strong>je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!</p> <p> 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:</p> <p> Předkrmy<br /> Hovězí, telecí a jehněčí maso<br /> Vepřové maso<br /> Drůbeží maso<br /> Mleté maso<br /> Ryby a plody moře<br /> Bez masa<br /> Přílohy a dipy <br /> Sladké osvěžení<br /> Servis</p>