Domů Filmy, knihy, hry Knihy Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe

Výrobce Vašut
EAN 9788075412393
ISBN 978-80-7541-239-3
od 204 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Domácí zpracování zvěřiny
info v obchodu
204 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe
skladem
206 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe
info v obchodu
223 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
skladem
224 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Bothe Carsten
do 3 dnů
249 Kč

Popis produktu

<p></p><p> Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.</p> <p> Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.</p>

Parametry

Autor Carsten Bothe
Počet stran 88
Překlad Alice Kavinová
Rok vydání 2021
Vazba brožovaná
Žánr Naučná