Popis produktu
<p></p><p> Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny.</p> <p> Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.</p> <p> > Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem<br /> > Různé druhy dřeva a doplňkové "ochucování" kouře<br /> > Typy udíren > Příprava potravin před uzením<br /> > Tipy a triky od profesionálních uzenářů<br /> > Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže</p>