Mango plátky lyofilizované 40g Diana

EAN 8596443005495
od 72 Kč

Nabídky

Vsenavareni.cz
1 varianta
Mango plátky lyofilizované 40g - Diana
skladem
89 Kč
Sladke-Peceni.cz
1 varianta
Diana Mango plátky lyofilizované 40g
skladem
72 Kč

Popis produktu

Lyofilizace je proces, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! V mangu najdeme hned tři druhy antioxidantů- vitamín C, E a betakaroten. Společně pomáhají tělu posilovat imunitní systém, bojovat s volnými radikály a zpomalovat stárnutí buněk. Antioxidanty také pomáhají v rámci prevence rakoviny a dalších nemocí. Vitamíny A a E navíc podporují obnovu sliznic, takže mango se skvěle hodí při léčení rýmy a kašle. Protože obsahuje velké množství provitamínu A, tedy betakarotenu, vzniká z něj i vitamín A. Vysoký obsahu vitamínu A společně s obsahem denní doporučené dávky vitamínu C pomáhá výrazným způsobem při zrakové únavě či šerosleposti a současně chrání naší kůži a vlasy před UV zářením. Mango působí preventivně proti infekcím, nachlazení, pozitivně ovlivňuje psychickou pohodu, nespavost, podrážděnost a dodává sílu ve stresových situacích. Z minerálních látek v něm najdeme například vápník, hořčík, draslík a železo. Zastoupené minerály posilují kosti, klouby a chrupavky, pomáhají regenerovat svaly po zátěži a pozitivně ovlivňují nervový systém a srdce. Příjemným bonusem je, že i přes velmi sladkou chuť má mango překvapivě nízkou kalorickou hodnotu.   Složení:  mango 100%. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 50 %. Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1635 kJ/391 kcal; bílkoviny 4,1 g; tuky 2,8 g; sacharidy 86 g, sůl 0,034 g.