Popis produktu
<p>Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé řadě dalších smyslových charakteristik. Knihu provází pomocné ilustrace a názorné infografiky. Třetí přepracované vydání rozšířil přední český sommeliér Ivo Dvořák o podávání vína a jeho snoubení s pokrmy.</p><p>Co v příručce najdete?</p><p>Obsáhlý výčet smyslových charakteristik vín a jejich definice.</p><p>Návod, jak víno podávat.</p><p>Základy snoubení vína a pokrmů.</p><p>Názorné infografiky pomahájící v orientaci a pochopení obsahu.</p><p>Slovník pojmů v angličtině, němčině, španělštině a francouzštině.</p>