Domů Filmy, knihy, hry Učebnice Cukrářská výroba III,

Cukrářská výroba III,

Výrobce Informatorium
EAN 9788073331399
ISBN 978-80-7333-139-9
od 129 Kč

Nabídky

Knihydobrovsky.cz
2 varianty
Cukrářská výroba III - Ladislav Bláha
info v obchodu
313 Kč
Cukrářská výroba III (Defekt) - Ladislav Bláha
info v obchodu
129 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Cukrářská výroba III
info v obchodu
297 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Cukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha
skladem
314 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Cukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
skladem
330 Kč

Popis produktu

<p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.</p> <p> Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.</p>

Parametry

Autor Ladislav Bláha, Kolektiv autorů
Jazyk Česky
Počet stran 200
Rok vydání 2019
Vazba brožovaná