Popis produktu
Jedná se o jednoduchý hroznový a škrobový cukr vyrobený z fruktózy a glukózy. Je sladší než běžný cukr. Jeho chuť je od běžného cukru odlišná.Použití invertního cukru (sirupu): pekařské a cukrářské výrobky - udržuje vlhkost a tím prodlužuje trvanlivost těsta - podporuje kynutí a měkkost výrobku turecký med - zajistí konzistenci ganache - udržuje vlhkost zmrzliny a krémy - zabraňuje krystalizaci perníčky, brownie - podpoří zhnědnutí a zůstanou měkké Výhody invertního cukru (sirupu): výborně rozpustný ve vodě vysoká sladivost nižší bod karamelizace než sacharosa zabraňuje krystalizaci cukru nižší glykemický index pro dosažení konkrétního stupně sladkosti, je třeba menšího množství než při použití cukru je stravitelnější než klasický cukr Skladujte v suchu. Při teplotách pod 12°C má tendenci krystalizovat. Složení: cukr, voda Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1309 kJ/308 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 77 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g EAN: 8595628816338