Popis produktu
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Výborný je do kaší, koktejlů, nákypů, při pečení, na výrobu džemů. Pár lžiček nařeďte vodou a vykouzlíte s ním parádní domácí limonádu. Agávový sirup je zahuštěná šťáva z kaktusů agáve. Má jemnou a neutrální chuť i barvu. Jeho hustota je zhruba někde uprostřed mezi nejřidším a nejhustším sirupem. Agávový sirup je velmi univerzální pomocník. Tipy na použití agávového sirupu: domácí zmrzliny ovocné želé z agaru tofu krém, puding domácí rostlinná mléka sušenky, bábovky, koláče, muffiny... podpora kynutých těst domácí limonáda, ledový čaj, smoothies marmelády, džemy dresink na salát Složení: Agáve