Popis produktu
Kvalitní belgická hořká čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 58% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čokolády: Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu? Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte. Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma. VÝŽIVOVÉ HODNOTY ( ve 100 g výrobku ): Energetická hodnota 2342 KJ / 560 kcal; Tuky: 38,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 23,6 g; Sacharidy: 45,4 g z toho cukry 40,5 g; Vláknina: 7,3 g; Bílkoviny: 5,6 g; Sůl: 0 g