Domů Filmy, knihy, hry Knihy Co se děje potravinami při přípravě pokrmů Jana Dostálová

Co se děje potravinami při přípravě pokrmů Jana Dostálová

Výrobce Forsapi
EAN 9788090382084
ISBN 9788090382084
od 114 Kč

Nabídky

Dobre-knihy.cz
1 varianta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová
skladem
114 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
info v obchodu
117 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Svazek II. - Jana Dostálová
skladem
129 Kč

Popis produktu

<p>Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?</p>

Parametry

Autor Jana Dostálová
Vazba brožovaná
Žánr Naučná